Bij PorceLeen kun je aanschuifworkshops volgen en afsluiten met een heerlijke lunch. Daarvoor hebben we maandelijks verschillende data gepland. Het voordeel is dat je niet met een groep hoeft te komen, je kunt zelf of met je moeder, zus, vriendin, collega, etc. komen. Gezellig samen creatief zijn en natuurlijk ook bijpraten.

Op onderstaande data worden elke maand aanschuifworkshops gegeven tot 7 personen. Het minimum aantal deelnemers is 5 om de workshop door te laten gaan.

Er zijn genoeg voorbeelden en sjablonen. En je kunt ook gebruik maken van een laptop, tablet of smartfoon om afbeeldingen te zoeken. Of neem gerust foto’s van voorbeelden mee. Er is een copieerapparaat aanwezig om plaatjes te vergroten en verkleinen en vervolgens over te nemen d.m.v. grafietpapier. Kijk maar eens bij de fotogalerij.

Impressie foto Aanschuifworkshops

Impressie aanschuifworkshop bij PorceLeen, passie voor porselein. Zelf schilderen of sjabloneren voor individuele deelname. Je hoeft zelf geen groep samen te stellen, dat wordt voor je gedaan.

Wil je zelf een groep samenstellen (min. 5 personen, max. 7 personen in Soest, vanaf 15 personen op locatie door heel Nederland), dan kun je de datum en het tijdstip zelf bepalen. Diverse varianten: zie https://porceleen.nl/?p=9

De workshop is incl. onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers, bonbons en luxe lunch. Tijdens de lunch kun je gewoon lekker doorschilderen.

De dagen wanneer we de aanschuifworkshops geven tussen 10.30 en 13.30 uur:

 

Zaterdag 12 augustus

Zaterdag 9 september

Op Facebook tref je ook tussendoor acties aan, als je een like achterlaat.