Data voor workshops incl. luxe lunch (10.30-13.30 uur)

Bijgaand tref je de data aan voor de workshops in het keukenatelier bij PorceLeen aan de lommerrijke Bosstraat in Soest, op loopafstand van de prachtige Soestduinen. Alles staat klaar voor een workshop porselein schilderen; professionele porseleinverf, foto’s, sjablonen, carbonpapier, multifunctioneel kopieerapparaat, zodat er niets kan mislukken.

Lekkers en lunch:

Natuurlijk is er ook onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers, snoeperijtjes en aan het einde van de workshop een luxe lunch met homemade soep, luxe sandwiches, melk/karnemelk, handfruit en op verzoek wordt er een glas wijn of prosecco geschonken. De lunch rondt de workshop af om en nabij 13.30 uur. Vervolgens worden alle kunstwerken gedurende 24 uur gebrand in de keramiekoven, zodat het daarna geschikt is voor dagelijks gebruik en afwasmachine.

De workshops zijn geschikt voor individuele deelname en gaan door bij min. 4 deelnemers (max. 9), je kunt zelf inschrijven via het contactformulier.

Eigen groep?

Wil je je eigen groep samenstellen (v.a. 4 personen), bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, familiedag, verjaardag, teamuitje, dan kun je ook een andere datum kiezen (ook op zondag) . Er zijn ook workshops met high tea, leuk en lekker! Samen smullen en schilderen met muziek en open haard op de achtergrond.

Workshop op locatie:

PorceLeen geeft ook workshops op een door jouw gekozen locatie door heel Nederland vanaf 15 personen. Bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teamdagen, verjaardagen, familiedagen, huwelijken om maar iets te noemen. Er komt dan minimaal 1 assistente mee om, zodat iedereen de gewenste uitleg en aandacht krijgt. Taart, snoeperijtjes, koffie/thee mag je zelf verzorgen. Onze auto zal al vol zitten met wit porselein. In overleg met jou wordt een selectie gemaakt om aldaar te beschilderen.

7 dagen open op afspraak:

PorceLeen is 7 dagen per week geopend, op afspraak. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Bel gerust 06-83704376 of mail m.b.v. het contactformulier

Aanschuif workshops:

Zaterdag        –  27 November  2021  – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Zaterdag         –   5 Februari 2022  – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Zaterdag         –  12 Maart 2022 – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Zaterdag        –    2 April 2022  – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Zaterdag        –    7 Mei 2022  – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Zaterdag        –    4 Juni 2022  – 10:30 – 13:30 – Open voor inschrijving – Corona veilig

Inschrijven kan met het https://porceleen.nl/contact

De kosten zijn €43,90 incl. professionele porseleinverf (alle kleuren), branden in de keramiekoven, onbeperkt Nespresso koffie/cappuccino/latte macchiato, thee (diverse soorten), zelfgemaakt lekkers, snoeperijtjes, luxe lunch met home made soep, melk/karnemelk/water en handfruit. We houden graag rekening als je glutenvrij eet.

Excl. wit en bone-china porselein, er is een aardige voorraad aanwezig. (https://www.porceleen.nl/prijzen)

Porselein

Als je zelf wit porselein mee wilt nemen, informeer dan vooraf naar de mogelijkheden. Branden in de keramiekoven is op eigen risico en rekening (kiloprijs).

Foto’s

Diverse foto’s van creaties van cursisten tijdens de aanschuifworkshops tref je aan op http://www.facebook.com/porceleen. Dat geeft je alvast een goed beeld van wat er zoal mogelijk is.

Schilder vrij uit de hand, maar als dat wat te hoog gegrepen is kun je een afbeelding meenemen en deze overtrekken met speciaal grafietpapier. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om prachtig porselein te beschilderen. Er is ook een kopieerapparaat om je tekening of plaatje te vergroten cq te verkleinen. Zo krijgt je servies wel een heel persoonlijke touch! Echt uniek!