Workshops

Een gezellige workshops voor een vriendinnendag, zussenuitje, moeder/dochterdag, (oud)collega’s of een familiedag..
Er zijn genoeg samenstellingen van groepen te bedenken en je kan natuurlijk ook in je eentje of met een paar deelnemers aan een fijne workshop deelnemen.
Heerlijk in de tuin of in het keukenatelier met muziek en open haard aan genieten van het creatief bezig.

Waar het om gaat is; doe iets leuks/creatiefs lekker alleen of met z’n allen, schilderen en bijpraten gaan prima samen met koffie/thee en zelfgemaakt lekkers en een luxe lunch of high tea. En dan hou je ook nog een mooie creatie aan de dag over!

Tijdens de koffie/thee met zelfgemaakt lekkers legt Heleen kort uit welke technieken er zoal zijn om porselein te beschilderen. Je kunt uit de hand schilderen, maar ook met tape of grafietpapier een afbeelding overnemen. Op je smartfoon, tablet of laptop zoek je een afbeelding en PorceLeen vergroot/verkleint deze ter plekke op de juiste maat. De professionele porseleinverf is al voor je klaar gemaakt. Er is een ruime keuze aan porselein.

Na het maken van jouw unieke creatie gaat het porselein gebrand op 800 graden in de keramiekoven en is 24 tot 48 uur later geschikt voor dagelijks gebruik, afwasmachine en zelfs magnetron. Zo persoonlijk, zo eindeloos leuk en zo uniek!

Maak jij iets voor jezelf of ga je een uniek en persoonlijk cadeau maken?  Wat dacht je van een uniek cadeau voor een geboorte of verjaardag?
Kies onderstaand alleen nog aan welke workshop je deel wilt gaan nemen!

Testimonial:

Wat een leuke workshop. Fijn creatief bezig zijn met een heerlijke lunch!
Hele fijne tijd samen met mijn zussen en moeder.

Zoek jij een leuke en goed verzorgde workshop?
Dan zit je bij Heleen helemaal goed,
liefs Jannette

Jannette

Aanschuif Workshop (3 uur) – 43,90 per persoon

1 t/m 3 personen

De aanschuifworkshop is voor iedereen die het leuk lijkt om eens porselein te beschilderen. Geef je op en PorceLeen stelt een groep van min. 5 personen (max. 9) samen voor de 3-uur durende workshop (incl. luxe lunch) in het keukenatelier in Soest. Heerlijk met de open haard en muziek op de achtergrond of lekker in de tuin bij de tokkelende theemutskippen.

Aanschuif Workshop inplannen

Workshop  (3 uur/ 4 uur) – €43,90/€53,90 per persoon

4 t/m 9 personen

Workshops voor een vriendinnendag, zussenuitje, moeder/dochterdag, (oud)collega’s, familiedag; er zijn genoeg samenstellingen van groepen te bedenken. Maar waar het om gaat is; doe iets leuks/creatiefs met z’n allen, schilderen en bijpraten gaan prima samen met koffie/thee en zelfgemaakt lekkers en een luxe lunch of high tea. En dan hou je ook nog een mooie creatie aan de dag over!

Workshop 3/4 uur inplannen

High Tea Workshop (3 uur) €49,90 per persoon

4 t/m 9 personen

Catering: Zoete en hartige snoeperijtjes, echte macarons, luxe fingersandwiches, warme zelfgemaakte quiche, onbeperkt diverse soorten thee (en koffie), bonbons.

Workshop inplannen

Kinder Workshop *jarige job GRATIS* – €14,50 per kind

Catering: mag jezelf regelen, de workshop wordt bij jouw thuis georganiseerd.

Workshop inplannen

Privéles in Soest – €25,- per uur

Catering: onbeperkt koffie/thee, zelfgemaakt lekkers

Ik wil privéles!

Onze prijzen in een overzicht

Graag de prijzen in een enkel overzicht inzien?

Bekijk prijzen